Ditt Andetag

Det Medvetna Andetaget

Alltmer förstår vi Andningens avgörande betydelse för vår fysiska och psykiska hälsa.
Genom en förbättrad andning kan du

  • Släppa stress och hitta lugn
  • Öka syresättningen i kroppen
  • Träna lungor och diafragma
  • Stärka ditt immunförsvar
  • Minska stelhet och värk
  • Uppleva mer ork och energi

Frigörande Andning 

Frigörande andning är en fantastisk friskvårdsmetod för både kropp och själ. Med hjälp av enkel andningsteknik förbättrar du din syreupptagningsförmåga, löser upp spänningar i kroppen och får ökad energi och vitalitet samtidigt som du finner rum för inre frid.

En session i Frigörande andning genomförs både som privat vägledning samt i grupp.  Oftast ligger du ned och får slappna av en stund innan den mer aktiva sammankopplade andningen börjar.  Sessionen avslutas även med en längre stunds vila. Andningspedagogen finns bredvid dig som stöd genom hela sessionen. Om du önskar även med inkännande beröring. Under den privata sessionen inleder vi med ett samtal kring det du önskar ta upp och efteråt finns tid att långsamt komma tillbaka och dela några tankar kring din upplevelse. En session tar 1,5 till 2 timmar.

Enskild vägledning

Christina tar emot dig på Elverket i Nyköping, Björkhagen i Stockholm eller på Vavivagården utanför Sparreholm. Kontakt

Frigörande Andning i grupp

Tre lördagar under hösten träffas vi på Vavivagården. Meditation, kravlös rörelse till musik, frigörande andning och lång vila.  Avslut med te och frukt.
Datum och tid: 26.9, 31.10, 21.11 kl 10-13.
Pris: 350 kr/gång. 900 kr vid anmälan till alla 3 ggr.
Anmälan: Föranmälan till Christina 0737-136491. Max antal deltagare är 6.

Håll även utkik efter aktuella tillfällen med gruppandning på Elverket i Nyköping. Se Facebook http://www.facebook.com/Vavivaretreatcenter/