Bed & Being

Datum:  sommar 2021

Under sommaren har vi alltid några veckor Bed & Being på Vavivagården. Även under perioden september till maj kan du komma och bo på Vavivagården några dagar och ”Bara-vara”. Njuta av lugnet på landet, varva ned och landa i dig själv. Du kan vila i tystnaden på ditt rum eller i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek och ta en lässtund i en skön fåtölj, promenera i skog och natur eller göra en cykeltur i trakten. Ett besök på Sigridslunds café & handelsbod i gamla skolan 1,5 km bort kan vara trevligt. Eller unna dig en daglig meditationsstund i vårt vackra kursrum. Om det passar både dig och oss kan vi meditera tillsammans. Vi träffas och äter tillsammans vid gemensamma måltider.

Coachande samtal och Frigörande andning: Vill du ha enskild vägledning eller en andningssession så beställer du det innan eller på plats och vi kommer överens om en tid.

Valfritt antal dagar under vecka 27-28, perioden 5-18 juli 2021. Efter vistelsen gör du i ordning ditt rum. Pga Covid-19 tar vi endast emot 6 gäster åt gången så länge pandemin varar.

Boka gärna i god tid då vi ofta har kurser på helgerna! Storhelger tar vi inte emot gäster.

Priser:

  • Helpension: Enkelrum  750 kr/dygn, dubbelrum 600 kr/dygn per person.
  • Coaching 1 tim: 800 kr/session i samband med boendet (ord.pris 900 kr)
  • Frigörande andning 2 tim: 800 kr/session ism boendet (ord.pris 900 kr)

Boka rum


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen