Bed & Being

Under sommaren har vi alltid några veckor Bed & Being på Vavivagården som vi kallar Närvarande semester med innehåll. Även under perioden september till maj kan du komma och bo på Vavivagården några dagar och ”Bara-vara”. Njuta av lugnet på landet, varva ned och landa i dig själv. Du kan vila i tystnaden på ditt rum eller i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek och ta en lässtund i en skön fåtölj, promenera i skog och natur eller göra en cykeltur i trakten. Ett besök på Sigridslunds café & handelsbod i gamla skolan 1,5 km bort kan vara trevligt. Eller unna dig en daglig meditationsstund i vårt vackra kursrum. Om det passar både dig och oss kan vi meditera tillsammans. Vi träffas och äter tillsammans vid gemensamma måltider men har du behov av enskildhet uppsöker du din egen plats.

Coachande samtal och Frigörande andning: Vill du ha enskild vägledning eller en andningssession så beställer du det innan och vi kommer överens om en tid när du är här.

Medtag lakan och handduk. Efter vistelsen gör du i ordning ditt rum. Pga Covid-19 tar vi endast emot 6 gäster åt gången så länge pandemin varar.

Boka gärna i god tid då vi ofta har kurser på helgerna! Storhelger tar vi inte emot gäster.

Priser:

  • Helpension: Enkelrum  850 kr/dygn, dubbelrum 700 kr/dygn per person.
  • Coaching 1 tim: 800 kr/session i samband med boendet (ord.pris 900 kr)
  • Frigörande andning 1,5-2 tim: 800 kr/session ism boendet (ord.pris 900 kr)

Boka rum


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen