Coachingprogram

”Våga Vilja Välja – från längtan till verklighet”

Välkommen att följa med på en utforskande, uttryckande, utvecklande förändringsresa! Kurs i personlig självkännedom med fem helger under ca 9 månader som vänder sig till dig som längtar efter någon form av förändring i ditt liv och vill ha effektiva redskap och stöd på vägen i din process.

  • Vill du komma närmare den du är och det du längtar efter?
  • Känner du dig redo att ta nödvändiga steg som leder dig framåt?
  • Litar du på att positiv förändring är möjlig?

Då kan den här kursen  vara något för dig!

I varm och tillåtande miljö erbjuds du utrymme att komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv. Nyfiket utforskande, mjukt närvarande, tillåtande skör eller kraftfullt uttryckande. Du äger din process och den får ta tid. Steg för steg leder den dig framåt i din takt och mot dina mål. Förändring tar tid och det finns ingen Quick-fix. Genom att ge dig själv den tiden, ta din längtan på allvar,  titta närmare på dina beteendemönster, och inte minst använda din vilja att anta de utmaningar som uppkommer på vägen, har du möjlighet att öka din medvetenhet, ändra förhållningssätt och på så sätt uppnå det du önskar ska bli verkligt i ditt liv. Eller åtminstone komma en bra bit på vägen!

  • Helg 1: Ditt liv här och nu. Vem är du, hur har det varit och hur är det nu?
  • Helg 2: Vad längtar du efter? Vad vill du bjuda in i ditt liv?
  • Helg 3: Vad hindrar dig att leva ditt liv så som du önskar?
  • Helg 4: Vad kan du göra för att övervinna inre och yttre hinder?
  • Helg 5: Vad hjälper dig att vara i tillit och hålla processen levande?

Våra redskap är vägledd frigörande dans, frigörande och medveten andning, meditationer och avslappningsövningar, mjuk yoga, skapande, delningar i gruppen, vila och tystnad, övningar, uppgifter.

Coaching: Mellan helgerna erbjuds du ett coachande samtal (totalt 4 timmar) per telefon.

Liten grupp med max 6 deltagare som följs åt under hela kursen. Du erbjuds ett personligt inrett enkelrum, kärleksfullt tillagad vegetarisk mat och en innerlig atmosfär att tryggt utforska din process i. Utanför dörren har du tillgång till den vackra sörmländska naturen.

Inledande samtal: Inga förkunskaper behövs, vi hörs av på telefon där vi undersöker vad du vill uppnå med kursen och om du tror att den är något för dig.

Kursledare: Christina Liedberg . Gästledare kan bjudas in.

Ny kursomgång startar vårterminen 2021, under förutsättning att det blir en grupp. Hör av dig till Christina på vaviva.nu@gmail.com om du är intresserad.

Preliminära datum är:
26-28 mars
7-9 maj
27-29 augusti
8-10 oktober
26-29 november

Tid: Start fredag kl 18 och avslut söndag kl 16

Pris: Kursen kostar 26500 kr (3500 kr/helg inkl enskild coaching mellan gångerna samt kursmaterial. Kost & logi 1800 kr/helg i enkelrum). Varav anmälningsavgiften är 2000 kr.
Det är möjligt att göra en avbetalningsplan efter överenskommelse.

Du är så varmt välkommen! 

Anmälan:  Se villkor.

Anmäl dig


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen