Coachingprogram

Datum: Start januari 2022

”Våga Vilja Välja – från längtan till verklighet”

Välkommen att följa med på en utforskande, uttryckande, utvecklande förändringsresa! Kurs i personlig självkännedom med fem helger under 9 månader som vänder sig till dig som längtar efter någon form av förändring i ditt liv och vill ha effektiva redskap och kärleksfullt stöd på vägen i din process.

  • Vill du komma närmare den du är och det du längtar efter?
  • Känner du dig redo att ta nödvändiga steg som leder dig framåt?
  • Litar du på att positiv förändring är möjlig?

Då kan den här kursen  vara något för dig!

I varm och tillåtande miljö erbjuds du utrymme att komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv. Nyfiket utforskande, mjukt närvarande, tillåtande skör eller kraftfullt uttryckande. Du äger din process, den sker i din takt och får ta den tid som behövs. Programmet utlovar ingen Quick-fix utan syftet är att förankra processen i dig så att den steg för steg leder dig dit du vill. Genom att ge dig själv den tiden, ta din längtan på allvar, titta närmare på dina beteendemönster, och inte minst använda din vilja att anta de utmaningar som uppkommer på vägen, har du möjlighet att öka din medvetenhet, ändra förhållningssätt och på så sätt uppnå det du önskar ska bli verkligt i ditt liv. 

  • Helg 1: Ditt liv här och nu. Vem är du, hur har det varit och hur är det nu?
  • Helg 2: Vad längtar du efter? Vad vill du bjuda in i ditt liv?
  • Helg 3: Vad hindrar dig att leva ditt liv så som du önskar?
  • Helg 4: Vad behöver du för att övervinna inre och yttre hinder?
  • Helg 5: Vad stödjer dig att vara i tillit och hålla processen levande?

Våra redskap är vägledd frigörande dans, frigörande och medveten andning, meditationer och avslappningsövningar, mjuk yoga, skapande, delningar i gruppen, vila och tystnad, övningar, uppgifter. Under helg 3 kommer du även att få personlig astrologisk vägledning av astro-coachen Mia Edvinsson.

Coaching: Mellan helgerna erbjuds du ett coachande samtal (totalt 4 timmar) per telefon, där du får ytterligare stöd i din process.

Liten grupp med max 6 deltagare som följs åt under hela kursen. Du erbjuds ett personligt inrett enkelrum, kärleksfullt tillagad vegetarisk mat och en innerlig atmosfär att tryggt utforska din process i. Utanför dörren har du tillgång till den vackra sörmländska naturen och lugnet på landet.

Inledande samtal: Inga särskilda förkunskaper behövs utan din vilja är avgörande om du vill anta denna förändringsresa. Vi hörs på telefon där vi undersöker var du befinner dig i livet, vad du vill uppnå med programmet och om du tror att det är något för dig.

Kursledare: Christina Liedberg. Gästledare kan bjudas in.

Ny Programomgång startar januari 2022. Preliminära månader är januari, mars, maj, september, november. Exakta datum kommer i början av hösten-21. 

Intresserad? Hör av dig redan nu till Christina på vaviva.nu@gmail.com (ej bindande intresseanmälan). Du har även möjlighet att delta vid en Introduktionshelg ”Våga Vilja Välja – från längtan till verklighet” 26-28 november 2021 till halva priset, dvs 2600 kr inkl kost & logi. Om du deltar den helgen och anmäler dig på plats kommer du dessutom att erbjudas rabatt till Programmet 2022 (OBS begränsat antal platser = 6). Mer info om introduktionshelgen kommer längre fram men du kan anmäla intresse redan nu.

Tid: Start fredagar kl 17 och avslut söndagar kl 16. Helg 3 är en dag längre, då startar vi torsdag kl 17. 

Din investering: 3500 kr/helg inkl enskild coaching mellan gångerna samt kursmaterial. Kost&logi 1700 kr/helg i enkelrum. Helg 3 tor-sön är kurspriset 4500 kr och kost&logi 2400 kr. Totalpris: 27700 kr varav anmälningsavgiften är 2000 kr. Det är möjligt att göra en avbetalningsplan efter överenskommelse. 

Vill du vara med? Du är så varmt välkommen! Intresseanmälan

Här kan du läsa vad tidigare deltagare upplevt som gått programmet:
”Jag kände mig hållen genom hela kursen” även mellan gångerna. Jag hade behov av att veta helgernas innehåll, och det fick jag, samtidigt visste jag inte vad som skulle ske i detalj under helgen men kände att jag kunde lita på att ledaren inte drar det för långt. Hon höll från 1 till 2 men var också flexibel, smidig och och inkännande. Christina är otroligt seende och har en stark intuition. Jag fick utmaningar och mötte motstånd men inte mer än jag klarade av och jag kände mig hållen under hela kursen. De kreativa delarna var också mycket positiva, att många sinnen fick arbeta. Ett holistiskt angreppssätt som jag gillar och bra balans mellan aktiviteter för kropp, själ, ande. Mellan vila och aktivitet. Jag är mycket tacksam för att jag haft möjlighet att gå denna kurs och jag kan verkligen rekommendera den.” Kvinna, sjuksköterska
”Christina! Du leder med en inkännande hand. Alla vet att detta inte är en ”happening” utan att du följer en röd tråd. Du har planerat och förberett allt på ett fantastiskt sätt. Inte bara kursinnehållet är fint. Hela miljön är fin. Balansen mellan de olika aktiviteterna är bra. Samtalen vid matbordet utvecklas ofta till riktiga högtider. Uppgifterna mellan gångerna var lagom svåra. Det jag har fått med mig är en levande process. Sammanfattningsvis trodde jag inte att dessa fem gånger skulle sätta igång så stora processer i mig som de faktiskt gjorde. Jag blev positivt överraskad. Det har gett mycket mer än jag förväntat mig. Jag är lugnare och friskare och jag har inte behövt sjukskriva mig en endaste dag på 6 månader, vilket aldrig hänt tidigare under min tid som lärare. Jag skickar ofta en tacksamhetens tanke till dej! ”Man, lärare 
”Jag anmälde mig till kursen rätt förutsättningslöst, men med en i botten önskan om att förstå mer om mig själv. Och kursen gav mig verkligen så mycket, mycket mycket mer än vad jag hoppats på. Kursen var välbalanserad mellan de olika momenten, uppgifterna var fina och ledarskapet var superbra: tydligt, tryggt, kunnigt, inkännande och med suverän blick för vad var och en av oss i gruppen behövde, inklusive områden att pushas på för att vi skulle kunna komma vidare.  Också coachingen mellan kurstillfällena var ett bra stöd bla i genomförandet av de egna uppgifterna, men också för att få tips i att tänka om när man fastnat. Det fanns en tydlig röd tråd genom hela programmet/kursen. Gruppen var också rätt liten vilket gav en väldigt stor trygghet, närhet och därmed öppenhet med mycket delande av starka känslor mellan deltagarna. Det fanns nog inget jag saknade. Kursgården ligger jättevackert, kursrummet har en fantastisk energi, rummen personligt möblerade med sköna sängar och badrummen rena och fräscha. Frukost, lunch och middag var riktigt god, riklig och vällagad vegetarisk husmanskost.” Man, handläggare

 


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen