En dag för hela dig

Datum : 20 oktober

En dag för hela dig, kroppen och glädjen till livet! Ge dig själv möjligheten att stanna upp för att utforska och se mer av dig själv. Vem är jag? I min kropp, i mitt uttryck, i närvaro till mitt inre, i tillit till min livsväg? Vi som leder dagen guidar dig på vägen och inspirerar genom

Dans och rörelse 

Medveten närvaro

Djupandning

Toning

Astrologi

Pärla Håkans har använt dans som metod för terapi och personlig utveckling i 25 år och har även lett flera kurser däri. Pärla är dansledare, friskvårdare och har avslutat grundutbildningen i Rosenmetoden. Under denna workshop får du röra dig fritt till musik efter din egen känsla och vad temat och musiken väcker i dig. En stund att stanna upp och lyssna till ditt inre. Hur mår jag i mitt liv idag? Vad längtar jag efter? Tillit. Jag är glad att jag är jag!

Christina Liedberg är andningspedagog, livscoach och dansledare. I 20 års tid har hon utforskat olika verktyg för utveckling och växande. Idag bjuder hon in människor till Vaviva Retreatcenter, en plats där du kan hitta själfyllt lugn och tanka ny energi. Under denna workshop får du med hjälp av andningens, röstens och kroppens rörelse utforska din livsenergi och ditt personliga uttryck. Vad behöver du för att landa i dig själv och frigöra all den potential du har inom dig? Du välkomnas att låta din nyfikenhet och upptäckarglädje styra din upplevelse.

Diana Arambasic är Leg. Naprapat och Dansledare med snart 30 år i branschen och en gedigen erfarenhet i det som berör kroppen, muskler och hur känslomässiga orsaker kan leda till spänningar i kroppen. Under workshopen kommer du få pröva på Dianas ”Fri Skapande Dans” som bygger på den fria rörelsen. När du fokuserar på kroppen och känslan så kan rörelserna komma från ditt inre och bli till din egen skapande dans. Du kommer närmre dig själv på ett mjukt och innerligt sätt som får kroppen att slappna av och bli starkare.

Mia Edvinsson har alltid varit intresserad av att utforska livet och livets mysterier. Något hon speciellt brinner för är astrologi och har inom det området gått en två-årig utbildning hos Thomas Jönsson. Utöver det har hon på egen hand studerat astrologi i 20 år. Mia använder astrologin som verktyg i att förstå sig själv och andra bättre. Genom att studera och tolka födelsehoroskopet kan en berättelse växa fram som beskriver delvis människans personlighet och väg genom livet. På kursen kommer Mia hålla en spännande föreläsning om astrologin och låta stjärnorna guida oss.

VARMT VÄLKOMMEN önskar Pärla, Mia, Diana, Christina

Datum och tid: Lördag 20 oktober kl 10-17

Pris: 1200 kr inkl vegetarisk lunch, frukt och fika

Anmälan: före 6 oktober samt inbetalning av kursavgiften. se villkor

Anmäl dig

Annonser