Kvinnan-dans-kraft

Datum:  18-19 maj 2019

Välkommen vackra underbara kvinna till en inspirerande upptäcktsresa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. 

Den livsenergi som vi alla har inom oss, som finns där hela tiden och som vi ibland tydligt känner av men dessemellan tappar kontakten med. Antingen tillfälligt eller under längre perioder i våra liv.

När vi känner oss t.ex. utmattade, dränerade, maktlösa, oroliga, håglösa, deprimerade upplever vi oss som energilösa. När vi är i kontakt med energin inom oss känner vi oss levande, energifyllda, kraftfulla, starka, självklara och i vår sanna essens. Och alla tillstånd däremellan…

Intentionen för denna helg är att du ska känna dig mer levande och få kontakt med din inre styrka. Dels rent fysiskt med hjälp av redskap och övningar med andning, dans och rörelse. Men effekten är större än så då vi påverkas även i vårt känsloliv, ökar medvetenheten om var vår energi är blockerad och var den flödar fritt och även kan få kontakt med den andliga aspekten av våra liv.

Helgen innehåller även stunder av meditation, tystnad och delningar. Du serveras god och hälsosam mat. Har tillgång till vacker och helande natur.

Vill du ta med din nyfikenhet och vara med denna helg? I trygg kvinnlig gemenskap öppna upp för och ta emot det livet ger, utvidga upplevelsen av dig själv och ge dig själv gåvan att känna glädje över att du är den du är?

Frigörande dans
Frigörande och medveten andning
Meditation
Tystnad och egentid
Samtal och eftertanke

Du bor i ett vackert inrett enkel-, dubbel- eller trebäddsrum. Serveras kärleksfullt lagad vegetarisk mat. Matlagning, disk  och städning efter kursen ingår.

Tid:  18-19 maj 2019. Ankomst lördag kl 10, avresa söndag kl 16.
Pris: 2800kr för helpension i dubbel-eller trebäddsrum, varav anmälningsavgift är 500kr. 200 kr enkelrumstillägg. Resterande belopp betalas innan kursen. Möjlighet att komma fredag från kl 17 – tillägg 500 kr inkl enkel middag & frukost.
Kursledare: Christina Liedberg
Anmälan: Senast 4 maj se villkor

Anmäl dig


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen

Annonser