Fysisk aktivitet på recept (FaR)

Datum: onsdagar 9.9-2.12

På VAVIVAGÅRDEN erbjuder vi låg-till medelintensiva aktiviteter för dig som fått ett FaR-recept utskrivet. Visa gärna upp ditt FaR-aktivitetskort för FaR-ledaren (vi efterfrågar det för att få kunskap om FaR-konceptet fungerar väl). Innan träningsstart får du som FaR-motionär ett inledande samtal med en av våra utbildade FaR-ledare. Deltagande i aktiviter sker på eget ansvar och kostnader ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård.

Våra FaR-aktiviteter med träningstider och priser

Landa i Dig med Ro & Rörelse hjälper dig att hitta till rörelseglädjen efter dina förutsättningar. Njut av mindfulness i rörelse till härlig musik från hela världen, kombinerad med kroppsmeditation och avslappning. Inga förkunskaper eller dansvana behövs, du anpassar din rörelse efter dina behov och förutsättningar. Räknas som lågintensivt pass men kan vara medelintensivt om du ökar din rörelseintensitet.

Kurs med 10  x 1 tim 45 min. Onsdagar k 18.30 – 20.15. Pris 170 kr/gång , alla ggr 1500 kr mot faktura. 10% rabatt för dig med FaR-recept.

  • Inga förkunskaper behövs
  • Små grupper
  • Mattor, meditationskuddar, filtar, vatten finns
  • Blandade grupper
  • P-plats finns

Handikappanpassning: Ej handikappanpassat. Kursrum i marknivå men liten trappa (4 trappsteg) upp till ingången. WC och dusch finns i anslutning. Anmäl dig


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen