Din Visa Kvinna väntar på dig

Välkommen till en helg i den Visa Kvinnans tecken!

Föreställ dig en kvinna som känner tillit och förtröstan till sitt åldrande och dess process. Föreställ dig en kvinna som vet vem hon är i sin själ och som låter intuition och uråldrig visdom guida hennes val och resa. Föreställ dig en kvinna som ser sig själv som mer värdefull istället för mindre, vartefter hon åldras. Föreställ dig en kvinna som står stolt och trygg i sig själv. Hon vet att hennes erfarenhet är värd all omtanke, all respekt och all heder.

Denna kvinna finns inom dig.
Din Visa Kvinna väntar på dig.

Helgen vänder sig till dig kvinna som har passerat 50-strecket och som längtar efter en mer djupgående kontakt med dig själv.

Känslan av sammanhang och gemenskap med andra kvinnor är något som är grundläggande för vårt växande. Vi får hitta trygghet i en tillåtande atmosfär, dela våra upplevelser med varandra och känna samhörighet i en kvinnocirkel. Då kan vi få det stöd vi behöver i utforskandet av vilka vi är och var vi befinner oss på livets resa.

Följande teman känns centrala att titta närmare på:
Att stå i vår kraft utan att förminska oss.
Att våga visa sig sårbar utan att känna skam.
Att låta vår själ verka i världen – tydligt och med öppet hjärta.

Tillsammans och var och en i relation till sig själv ger vi oss det kärleksfulla utrymme vi behöver för att bejaka vår inre längtan av att vara dem vi är fullt ut. Bortanför vanliga och begränsande föreställningar om hur man ska vara som kvinna, både generellt och i vår ålder speciellt.

Helgen kommer att innehålla:
Fri Dans & Rörelse
Meditationer och andningsövningar
Sharing, övningar samt en eldceremoni

Känn dig varmt välkommen att dela denna helg med oss!

Datum och tid: Start fredag 7 oktober kl 17, avslut söndag 9 oktober kl 16

Plats: Vaviva Retreatcenter, Sparreholm i Sörmland.

Pris: Kursavgift 2300 kr. Kost & logi 1800 kr inkl. helpension i dubbel- eller trebäddsrum och med vegetarisk kost. 500 kr enkelrumstillägg.

Anmälan: Kontakta oss genom anmälningsformuläret eller ring direkt till Christina på 073-713 64 91. I samband med anmälan behöver du också betala in 500 kr i anmälningsavgift till bg 771-8307. Vänligen notera att det finns ett begränsat antal platser på kursen.

Kursledare: Patricia Mac Donald och Christina Liedberg