Retreat i sommartid

Datum: 3-8 juli

Varmt välkommen till en vecka med både stillhet och rörelse, egen tid, valfria behandlingar och coaching, vacker natur, vegetarisk mat i en harmonisk atmosfär mitt i den sörmländska landsbygden.

På hemtrevliga och mysiga Vaviva Retreatcenter bjuder vi in dig att landa här och nu. Du avsätter tid för ditt välmående med sköna rörelse-och mindfulnesspass, meditation, andning, behandlingar och egentid under några härliga sommardagar på landet. Du kan vila i tystnaden på rummet eller i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek och ta en lässtund i en skön fåtölj, promenera i den vackra naturen, ta en cykeltur (en lånecykel finns) eller besöka närbelägna Sigridslunds café & handelsbod (konsert 4 juli, se sigridslund.se). Badmöjligheter hittar du 5 km bort i sjön Båven med sitt klara vatten.

Vi som tar hand om dig under veckan är Christina Liedberg på Vaviva och Maria Björkman på Mindfulness-nu. Johan Sundberg på Vaviva kommer att serva dig med kärleksfullt tillagad mat. Disk och städ ingår.

Dagen börjar med ett skönt rörelsepass till musik, som leds av Christina. Vi väcker kroppen på ett inkännande och mjukt sätt och sätter igång energflödet. Efter en god frukost bjuder Maria in till olika mindfulness-övningar. Eftermiddagen är till för fria aktiviteter och då kan du boka en behandling om du önskar. Innan middagen samlas vi och mediterar tillsammans och på kvällen kan det bli ytterligare någon form av samkväm. Kanske mediterar vi vid elden, slappnar av till klangskålarnas välgörande vibrationer eller tar ett kvällsdopp. Programmet är inte hugget i sten utan vi följer flödet. Du deltar efter egna önskemål och behov.

Plats: Vaviva Retreatcenter

Datum och tid: Ankomst måndag 3 juli kl 13 med lunch, avresa lördag 8 juli kl 14 efter lunch

Pris: Aktiviteter 550kr/dag. Boende 950kr/dag inkl helpension. Totalpris 7500kr.

Behandlingar: Välj mellan coachande samtal eller frigörande andning, healing och massage (Marias special). Alla enskilda pass 800kr. För mer info kontakta oss. 

Boende: i 2-3 bäddsrum och några enkelrum (begränsat antal, först till kvarn). Gemensam dusch/toa. Liten grupp med max 10 personer

Anmälan: Du anmäler dig nedan samt betalar anmälningsavgiften 1500kr efter att du fått bekräftat att det finns plats. Resterande avgift (6000kr) betalas i slutet av maj mot faktura.