Nyårsretreat 2021

Datum:  28-31 januari 2021

En ny början med nya möjligheter!

Varmt välkommen till vår årliga Retreat med fokus på ditt välmående och din intention för det nya året. Under fyra härliga dagar kan du njuta av stillheten och lugnet på landet, komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv, ta dina nyårslöften – och önskningar till en djupare nivå, förtydliga och uttrycka dem.

Dagarna innehåller
Meditation
Andningsövningar
Frigörande dans
Tystnad
Promenader
Vila och egentid
i en skön avslappnad mix.

När vi känner oss förankrade i oss själva och i våra liv kan vi se framtiden an med tillförsikt och känna tillit till att nya möjligheter kommer att visa sig, även om vi idag inte vet hur de kommer att se ut. Tillsammans öppnar vi våra hjärtan och bjuder in hoppet i denna turbulenta tid av förändring.

Du kommer att få göra en visionboard, som hjälper dig att ta din längtan på allvar och att hålla fokus under året som kommer. Sista kvällen har vi trummeditation vid öppen eld, där vi släpper det gamla och öppnar upp för det nya som vi önskar bjuda in i våra liv.

Du bor i ett vackert inrett enkelrum. Serveras kärleksfullt lagad vegetarisk mat. Matlagning, disk  och städning efter kursen ingår, så att du helt kan släppa tanken på detta.

Liten grupp med max 6 personer. Alla får enkelrum. Inga förkunskaper behövs.

Vi respekterar avstånd. Inga övningar med fysisk beröring.

Tid:  Ankomst torsdag 28 januari kl. 11.00, avresa söndag 31 januari kl. 14.00.
Pris: 5500 kr i enkelrum inkl. helpension och kursmaterial.
Kursledare: Christina Liedberg
Anmälan:  Senast 14 december 2021 samt inbetalning av 1000 kr anmälningsavgift. Se villkor

Anmäl dig


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen