Nyårsretreat 2022

Datum:  6-9 januari 2022

Ny början – nya möjligheter!

Varmt välkommen till Vavivagårdens årliga Nyårsretreat under trettonhelgen – Ny början, nya möjligheter – med fokus på ditt välmående och din intention för det nya året!

Under fyra härliga dagar kan du njuta av stillheten och lugnet på landet, komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv, ta dina nyårslöften – och önskningar till en djupare nivå, förtydliga och uttrycka dem.

När vi känner oss förankrade i oss själva och i våra liv kan vi se framtiden an med tillförsikt och känna tillit till att nya möjligheter kommer att visa sig, även om vi idag inte vet hur de kommer att se ut. Tillsammans öppnar vi våra hjärtan och bjuder in hoppet i denna tid av förändring.

Dagarna innehåller:
– Avslappnande medveten och frigörande andning
– Uttryckande frigörande dans
– Mjuk mindfulnessyoga
– Vägledd meditation
– Tillåtande tystnad och vila
– Välgörande promenader i vacker natur

Allt i en lugn och skön avslappnad mix. Inga förkunskaper behövs.

Du kommer även att få ägna dig åt kreativt skapande – i skrift och bild – som förtydligar dina upplevelser, stödjer dig i att ta din längtan och dina drömmar på allvar och att hålla fokus under året som kommer. Sista kvällen har vi trummeditation vid öppen eld, där vi släpper det gamla och öppnar upp för det nya som vi önskar bjuda in i våra liv.

Boende: Du bor i ett vackert inrett enkelrum, är ni två finns även dubbelrum. Serveras kärleksfullt lagad vegetarisk mat. Matlagning, disk och städning efter kursen ingår, så att du helt kan släppa tanken på detta.

Liten grupp: Vi värnar om det personliga och nära mötet och erbjuder därför endast 6-8 platser.

Anmälan och bokningsvillkor: Vi vet ännu inte Corona-läget i januari. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Blir du sjuk får du tillbaka hela kursavgiften, minus anmälningsavgiften, mot uppvisande av läkarintyg.

Tid: Ankomst torsdag 6 januari kl. 11.00, avresa söndag 9 januari kl. 15.00.

Pris: 5500 kr inkl. helpension i enkelrum och kursmaterial.

Early-bird-rabatt: 300 kr om du anmäler dig före den 30 november.

Anmälan: Senast den 20 december 2021, samt inbetalning av 500 kr i anmälningsavgift. Resterande kursavgift (5000 kr) ska vara betald 1 vecka innan kursen. Se villkor

Kursledare: Christina Liedberg

Anmäl dig


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen