Närvarande semester

Datum:  12-23 juli 2021

Välkommen till din Närvarande semester med innehåll! På Vavivagårdens Bed & Being har du möjlighet att skapa din egen retreat genom att dra dig tillbaka i en välbehövlig time-out i tystnaden på landet. I närvaro till naturen, dig själv och i respektfull gemenskap tillsammans med andra (max 4-6 gäster samt med Corona avstånd) unnar du dig några dagar av återhämtning som har ditt välmående i fokus.

Två gemensamma aktiviteter varje dag. Vi väljer mellan mindfulness-yoga, frigörande dans, avslappning och meditation (klangmeditation, andningsmeditation eller tyst meditation). Vi börjar alltid med ett stilla pass på morgonen och avslutar dagen med ett rörligt pass. 

Under dagen disponerar du din egen tid. Kanske vill du ”bara-vara” och njuta av lugnet på landet, varva ned och landa i dig själv. Du kan vila i tystnaden på ditt rum eller i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek, promenera i vacker natur eller göra en cykeltur i trakten (en cykel finns för utlåning). Ett besök på Sigridslunds café & handelsbod i gamla skolan 1,5 km bort kan vara trevligt. Bad i sjön Båven finns vid Sibro på 5 km avstånd. Kanske lockar en utflykt till Nyköping där du även har närheten till havet, med tillgång till havsbad och vackra omgivningar. I trakten finns mycket att se. Även Sörmlandsleden ligger nära.

Enkelrum, frukostbuffé och middag med efterrätt ingår. Kvällste står framme. Önskar du lunchpaket meddelar du det vid bokningen. Lunchpaket innehåller smörgås, ägg, frukt, kex, dryck. Medtag då egen termos. Möjlighet finns att förvara några matvaror i kyl i källaren. 

Enskild vägledning: Under din vistelse här kan du få enskild vägledning av Christina. Då bokar du även detta i förväg:

  • Coaching 1 tim: 800 kr/session i samband med boendet 
  • Frigörande andning 1.5-2 tim: 800 kr/session ism boendet 

Datum & Tid: vecka 28-29, perioden 12-23 juli 2021. Ankomst från kl 15, avresa kl 11. Valfritt antal dagar.

Pris: 950 kr/dag inkl halvpension och aktiviteter. Vill ni komma 2 personer och dela ett dubbelrum går det också bra. Då är priset 750 kr/pp i dubbelrum inkl halvpension och aktiviteter. Lunchpaketet kostar 75 kr/dag. 

Av miljöhänsyn önskar vi att du tar med lakan och handduk (går också att hyra för 150 kr). Efter din vistelse städar du ditt rum.

Boka rum


← Tillbaka till retreat och boende
Till toppen