Retreat & Boende

Välkommen till VAVIVAGÅRDEN

Här hittar du vårt aktuella program med aktiviteter och kurser. Du kan alltid läsa mer genom att klicka dig vidare i inläggen eller kontakta VAVIVA direkt.

Aktuellt höst-vinter 2021-22

Helgkurser

Omfamna livets rörelse, workshop 20 november

En härlig workshop med frigörande dans och andning där du är välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Vi landar i kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att uttrycka och omfamna det som känns. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet.

Nyårsretreat Ny början – Nya möjligheter, 6-9 januari 2022

Varmt välkommen till Vavivagårdens årliga Nyårsretreat under trettonhelgen – Ny början, nya möjligheter – med fokus på ditt välmående och din intention för det nya året! Under fyra härliga dagar kan du njuta av stillheten och lugnet på landet, komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv, ta dina nyårslöften – och önskningar till en djupare nivå, förtydliga och uttrycka dem.

Möt Dig själv och Din partner, 11-13 februari 2022

Har du viljan att gå djupare tillsammans med din partner? Då vill vi bjuda in dig till att prioritera relationen – relationen till dig och relationen till din partner. Välkommen att utforska, kommunicera, njuta och uppleva hur en medveten relation kan utvecklas!

Frigörande Andning

Gruppandning: Välkommen till Frigörande andning i grupp. Lördag den 20 november 2021 öppnar vi oss för flödet av livsenergi. Se ovan under helgkurser ”Omfamna livets rörelse”.

Aktuell info och datum om gruppandningar i Nyköping eller på Vavivagården hittar du även på vår Facebooksida under Evenemang, se @Vavivaretreatcenter eller Instagram vavivaretreat. Välkommen att följa oss!

Bed & Being

Kom och bo på landet några dagar när du behöver en time-out och ta det lugnt. Att prioritera dig själv och bara vara för en stund. Enskild vägledning med Coachande samtal eller Frigörande andning om du önskar. Max 4-6 gäster åt gången. Boka gärna i god tid då vi ofta har aktiviteter under helgerna. Vi tar ej emot under storhelger.

Att hyra Vavivagården

Är du intresserad av att hyra VAVIVAGÅRDEN för att hålla en egen retreat, kurs eller workshop är du välkommen att kontakta oss för datum och prisförslag. Vi ordnar även arbetsmöten, tjejhelger, möhippor med friskvårdstema.Kontakt

Skräddarsydda program för grupper

Passar inte datum eller plats? Är ni ett kompisgäng eller en arbetsgrupp som skulle vilja ha ett friskvårdspass som innehåller Frigörande dansAktiv avslappning eller en  Mindfulnessmeditation? Eller planerar ni för en kursdag med friskvårdstema? Hör av er så skräddarsyr vi ett program för er, antingen hos er eller hos oss på Vavivagården.Kontakt


Till toppen