Retreat & Boende

Välkommen till VAVIVAGÅRDEN

Här hittar du vårt program för hösten 2021 med aktiviteter och kurser. Du kan alltid läsa mer genom att klicka dig vidare i inläggen eller kontakta VAVIVA direkt.

 

Helgkurser

Möt Dig själv och Din partner, 24-26 september

Har du viljan att gå djupare tillsammans med din partner? Då vill vi bjuda in dig till att prioritera relationen – relationen till dig och relationen till din partner. Välkommen att utforska, kommunicera, njuta och uppleva hur en medveten relation kan utvecklas!

2 oktober, 30 oktober, 20 november. Tre fristående lördagar med frigörande dans och andning där du är välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Vi landar i kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att uttrycka och omfamna det som känns. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet.

 

Tyst meditationsretreat, 22-24 oktober

Välkommen till dessa två dygn där vi stannar upp och stillar oss i tystnad. Tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och bara-vara. Tar en paus, vilar och bjuder in tystnaden. Fyller på våra reserver. Det finns inget att prestera, leverera eller fatta avgörande beslut om.

Enskild vägledning

Frigörande Andning 

Gruppandning: Välkommen till Frigörande andning i grupp. Under tre workshopdagar 2 oktober, 30 oktober, 28 november 2021 öppnar vi oss för flödet av livsenergi. Se ovan under helgkurser ”Omfamna livets rörelse”.

Enskild vägledning: Christina tar emot dig i enskilda andningssessioner på Vavivagården eller i Stockholm. Möjlighet finns även på annan plats enligt överenskommelse. Om du önskar kan du även boka en andningssession i samband med en Bed & Being vistelse här på Vavivagården.

Facebook: Aktuell info och datum om gruppandningar i Nyköping eller på Vavivagården hittar du även på vår Facebooksida under Evenemang, se @Vavivaretreatcenter

Coachande samtal

Enskild vägledning. VAVIVA hjälper dig att hålla målet i fokus och vägleder dig när du vill ha förändring i ditt liv. Tillsammans utforskar vi vad du behöver för att komma vidare i din utvecklingsprocess. Att våga, vilja och välja den väg som är rätt för dig. Under rådande pandemi erbjuder Christina coaching även via telefon eller messenger.

Coachingprogram: Från längtan till verklighet

Välkommen att följa med på en utforskande, uttryckande, utvecklande förändringsresa! Att Våga Vilja Välja den väg som är rätt för dig. Kurs under fem helger i nio månader för dig som längtar efter förändring, fördjupning och nya förhållningssätt. Liten grupp som följs åt under året. Planerad start jan 2022. Anmäl intresse!

Yoga

Yoga för män

START 5 september 2021! Varannan söndag kl 17-18.30 för dig som vill få en rörligare kropp, minska stelhet och värk, öva upp din styrka, smidighet och uthållighet. Om du är yngre eller äldre, vältränad eller otränad, lätt eller tung spelar ingen roll. Övningarna anpassas efter din förmåga och rörlighet. Nya deltagare välkomna!

Bed & Being

Bara Vara Boende

Kom och bo på landet några dagar när du behöver en time-out och ta det lugnt. Enskild vägledning med Coachande samtal eller Frigörande andning om du önskar. Max 4-6 gäster åt gången under pandemin. Boka gärna i god tid då vi ofta har aktiviteter under helgerna. Vi tar ej emot under storhelger.

Att hyra VAVIVAGÅRDEN

Är du intresserad av att hyra VAVIVAGÅRDEN för att hålla en egen retreat, kurs eller workshop är du välkommen att kontakta oss för datum och prisförslag. Vi ordnar även arbetsmöten, tjejhelger, möhippor med friskvårdstema.Kontakt

 

Skräddarsydda program för grupper

Passar inte datum eller plats? Är ni ett kompisgäng eller en arbetsgrupp som skulle vilja ha ett friskvårdspass som innehåller Frigörande dansAktiv avslappning eller Mindfulness? Eller planerar ni för en kursdag med friskvårdstema? Hör av er så skräddarsyr vi ett program för er, antingen hos er eller hos oss på Vavivagården.Kontakt


Till toppen