När du söker förändring i ditt liv

VAVIVAGÅRDEN drivs av Christina Liedberg och Johan Sundberg. Här kan du landa i dig själv och ta kontakt med din livskraft i en varm och personlig miljö omgiven av läkande natur. Vi tror på att positiv förändring och hållbar utveckling är möjlig.

VAVIVA vill inspirera dig! Vi erbjuder retreater och kurser i personlig utveckling, enskild vägledning, friskvårdsdagar för företag eller bara-vara boende i hjärtat av vackra Sörmland samt coaching i Stockholm eller Nyköping. Läs mer om våra retreater, kurser och boende.

Varmt välkommen


Aktuellt: Nyårsretreat trettonhelgen 2019

VÅR ÅRLIGA NYÅRSRETREAT där du sätter intentionen för det nya året! Tre dygn i innerlig samvaro som du ger till dig själv med respekt för dina behov. Du får njuta av stillheten och lugnet på landet, komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv, ta dina nyårslöften – och önskningar till en djupare nivå, förtydliga och uttrycka dem.

Aktuellt: Landa i Dig, start 16 januari

Varmt välkommen till 10 SKÖNA RO & RÖRELSE PASS varannan onsdagkväll under vårterminen. En tillåtande stund där du kommer närmare dig själv, känner in dina behov och får ny energi. Enstaka gång eller terminskort. Använd gärna din Friskvårdspeng.

Aktuellt: Kvinnandans kraft 9-10 februari

EN SPÄNNANDE HELG som öppnar upp för nya aspekter av livet! I trygg kvinnlig gemenskap utforskar vi vårt flöde av livsenergi, utvidgar upplevelsen av oss själva och ger oss gåvan att känna glädje över att vi är dom vi är. Intentionen för denna helg är att du ska känna dig mer levande och få kontakt med din inre styrka!

Aktuellt: Power of Feminine Nature 22-24 mars

Varmt välkommen till EN SKAPANDE UTFORSKANDE HELG kring temat ”Att vara kvinna nu – vad innebär det – för dig?” Mer info kommer snart!

Aktuellt: Dansa den du är 13 april

EN HÄRLIG LÖRDAG med frigörande dans, dans, dans där du mjukar upp kroppen, släpper spänningar och frigör energi och glädje.

Aktuellt: Bara-vara boende/Bed&Being

KOM OCH BO PÅ LANDET några dagar när du behöver en time-out och ta det lugnt. Coachande samtal och/eller Frigörande Andning om du önskar. Boka gärna i god tid.

Annonser