När du söker förändring i ditt liv

Aktuella kurser se längre ner på sidan!

VAVIVAGÅRDEN drivs av Christina Liedberg och Johan Sundberg. Här kan du landa i dig själv och ta kontakt med din livskraft i en varm och personlig miljö omgiven av läkande natur. Vi tror på att varaktiv förändring och positiv utveckling är möjlig. 

VAVIVA vill inspirera dig! Vi erbjuder retreater och kurser i personligt växande, enskild vägledning, friskvårdsdagar för företag eller Bed & Being i hjärtat av vackra Sörmland samt Coaching och Frigörande andning i Stockholm eller Nyköping.  Läs mer om våra retreater, kurser och boende.

Varmt välkommen 


Aktuellt hösten 2021

Helgkurser

Möt Dig själv och Din partner, 24-26 september

Har du viljan att gå djupare tillsammans med din partner? Då vill vi bjuda in dig till att prioritera relationen – relationen till dig och relationen till din partner. Välkommen att utforska, kommunicera, njuta och uppleva hur en medveten relation kan utvecklas!

Omfamna livets rörelse, workshop tre lördagar

2 oktober, 30 oktober, 20 november. Tre fristående lördagar med frigörande dans och andning där du är välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Vi landar i kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att uttrycka och omfamna det som känns. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet.

Tyst meditationsretreat, 22-24 oktober

Välkommen till dessa två dygn där vi stannar upp och stillar oss i tystnad. Tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och bara-vara. Tar en paus, vilar och bjuder in tystnaden. Fyller på våra reserver. Det finns inget att prestera, leverera eller fatta avgörande beslut om.

Enskild vägledning

Frigörande Andning 

Gruppandning: Välkommen till Frigörande andning i grupp. Under tre workshopdagar 2 oktober, 30 oktober, 28 november 2021 öppnar vi oss för flödet av livsenergi. Se ovan under helgkurser ”Omfamna livets rörelse”.

Enskild vägledning: Christina tar emot dig i enskilda andningssessioner på Vavivagården eller i Stockholm. Möjlighet finns även på annan plats enligt överenskommelse. Om du önskar kan du även boka en andningssession i samband med en Bed & Being vistelse här på Vavivagården.

Facebook: Aktuell info och datum om gruppandningar i Nyköping eller på Vavivagården hittar du även på vår Facebooksida under Evenemang, se @Vavivaretreatcenter

Coachande samtal

Enskild vägledning. VAVIVA hjälper dig att hålla målet i fokus och vägleder dig när du vill ha förändring i ditt liv. Tillsammans utforskar vi vad du behöver för att komma vidare i din utvecklingsprocess. Att våga, vilja och välja den väg som är rätt för dig. Under rådande pandemi erbjuder Christina coaching även via telefon eller messenger.

Coachingprogram: Från längtan till verklighet

Välkommen att följa med på en utforskande, uttryckande, utvecklande förändringsresa! Att Våga Vilja Välja den väg som är rätt för dig. Kurs under fem helger i nio månader för dig som längtar efter förändring, fördjupning och nya förhållningssätt. Liten grupp som följs åt under året. Planerad start jan 2022. Anmäl intresse!

Yoga

Yoga för män

START 5 september 2021! Varannan söndag kl 17-18.30 för dig som vill få en rörligare kropp, minska stelhet och värk, öva upp din styrka, smidighet och uthållighet. Om du är yngre eller äldre, vältränad eller otränad, lätt eller tung spelar ingen roll. Övningarna anpassas efter din förmåga och rörlighet. Nya deltagare välkomna!

Bed & Being

Bara Vara Boende

Kom och bo på landet några dagar när du behöver en time-out och ta det lugnt. Enskild vägledning med Coachande samtal eller Frigörande andning om du önskar. Max 4-6 gäster åt gången under pandemin. Boka gärna i god tid då vi ofta har aktiviteter under helgerna. Vi tar ej emot under storhelger.