När du söker förändring i ditt liv

VAVIVAGÅRDEN drivs av Christina Liedberg och Johan Sundberg. Här kan du landa i dig själv och ta kontakt med din livskraft i en varm och personlig miljö omgiven av läkande natur. Vi tror på att positiv förändring och hållbar utveckling är möjlig. 

VAVIVA vill inspirera dig! Vi erbjuder retreater och kurser i personlig utveckling, enskild vägledning, friskvårdsdagar för företag eller bara-vara boende i hjärtat av vackra Sörmland samt coaching i Stockholm eller Nyköping.  Läs mer om våra retreater, kurser och boende.

Varmt välkommen 


Aktuellt: Nyårsretreat 4-7 januari 2018

Under tre härliga dygn kan du njuta av stillheten och lugnet på landet, komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv, ta dina nyårslöften – och önskningar till en djupare nivå, förtydliga och uttrycka dem. Några platser kvar…

Aktuellt:  Dansa den du är 17 februari 2018

Tre fristående härliga lördagar med frigörande dans, dans, dans där du mjukar upp kroppen, släpper spänningar och frigör energi och glädje.  Vårterminens datum: 17 februari, 17 mars, 5 maj. Paketpris när du samtidigt anmäler dig till flera dansdagar.

Aktuellt: Kvinnandans kraft  15-17 juni

Varmt välkommen till en spännande helg som öppnar upp för nya aspekter av livet! I trygg kvinnlig gemenskap utforskar vi vårt flöde av livsenergi, utvidgar upplevelsen av oss själva och ger oss gåvan att känna glädje över att vi är dom vi är.  Intentionen för denna helg är att du ska känna dig mer levande och få kontakt med din inre styrka! 

Aktuellt: Bara-vara boende/Bed&Being

Kom och bo på landet några dagar när du behöver en time-out och ta det lugnt. Aktiviteter för kropp&själ eller vägledning om du önskar.  Boka gärna i god tid.

 

Annonser