Företag

Arbetsmöten, konferenser och ledarträffar – välkomna till Vavivagården

Önskar ni förlägga ert arbetsmöte, en ledarträff eller teambuilding på ett unikt personligt och stressfritt ställe? Då passar det utmärkt att besöka Vavivagården. På landsbygden i vackra Sörmland och nära till storstan skräddarsyr vi ert möte eller er konferens med fokus på välmående, lyssnande och möjligheter. Här vill vi inspirera er till samtal kring mjuka värden och etik i arbetslivet. För att undvika teknikstress föreslår vi att ni lämnar datorer och mobiler utanför mötesrummet.

Vi erbjuder valfria pass i:
Aktiv avslappning
Mjuk yoga som passar alla
Mindfulness i rörelse 

Er arbetsdag hos oss kan se ut så här:

  • Ankomst med kaffe/te och smörgås
  • Pass Aktiv avslappning (ingår i priset)
  • Möte
  • Hemlagad vegetarisk lunch
  • Möte och/eller önskad aktivitet
  • Eftermiddagsfika med kaka
  • Frukt och vatten står framdukat

VAVIVA anordnar även friskvårdsdagar i egen regi för er och era medarbetare.

Önskar ni stanna fler dagar ordnar vi konferenser med övernattning. Vi tar emot upp till 10 personer. Lägg in pauser och njut av lugnet på landet – tystnaden, den friska luften och underbara naturen. Ni sover i vackra och personligt inredda rum. Det finns enkel,- dubbel, – och trebäddsrum med fräscha badrum/wc i korridoren. På kvällen serveras ni en god hemlagad middag med alkoholfria drycker. Frukostbuffén står framdukad på morgonen i vårt härliga lantkök.

Aktiv avslappning

VAVIVA erbjuder pass i aktiv avslappning på er arbetsplats. En välbehövlig paus under en hektisk arbetsdag som genererar ny energi och kreativitet. Görs med fördel liggande men det går även utmärkt sittande på stol.

På en konferensanläggning är ett pass i aktiv avslappning ett utmärkt tillval att erbjuda era konferensgäster.

Rörelsepass

Fri Dans och Rörelse är ett kravlöst sätt att kombinera motion och avspänning, få mer energi och  samtidigt varva ner. Och inte minst ha roligt och njuta av sin egen rörelse. Varje pass innehåller en kroppsmeditation, vägledd rörelse till musik samt avslappning. Fri Dans och Rörelse lämpar sig utmärkt för personalgrupper, till exempel inom vård och omsorg, skola och förskola. Vi anordnar även friskvårdsdagar för företag.