Kurser och Retreats

Välkommen till en plats att inspireras och växa på, hitta själfullt lugn och tanka ny energi

Aktuellt våren 2023

Yoga för män

För dig som vill få en rörligare kropp, minska stelhet och värk, öva upp din styrka, smidighet och uthållighet. Om du är yngre eller äldre, vältränad eller otränad, lätt eller tung spelar ingen roll. Övningarna anpassas efter din förmåga och rörlighet. Välkommen att delta hela terminen eller vid enstaka tillfällen. Start 9 januari, varje måndag kl 19-20.30, på Vaviva Retreatcenter. Start 11 januari, varje onsdag kl 18-20.30 (18.30 första ggn) på Sannyoga i Nyköping. Mer info kommer på hemsidan eller kontakta Johan på tfn 0707-341705, gärna med ett sms.

Breathwork i Nyköping

Varmt välkommen till Frigörande Andning – BREATHWORK – varannan måndag (ojämna veckor) under vårterminen, där vi bjuder in andetaget och öppnar oss för flödet av livsenergi! Ett tillfälle att landa i kroppen, släppa oroande tankar, mjuka upp spänningar i kropp och själ och finna inre frid. Start 16 januari kl 19-21 på Sannyoga i Nyköping. Kom och prova-på!

Omfamna livets rörelse Workshop: 14 jan, 25 feb, 25 mars

Tre härliga fristående lördagar med frigörande dans och andning där du är välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Vi landar i kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att uttrycka och omfamna det som känns. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet. Rabatt när du anmäler dig till två eller tre gånger! Möjlighet att övernatta lördag – söndag.

En dag för Dig – i rörelse och stillhet: 11 mars

Unna dig en heldag i yogalogen i Kvicksund (utanför Eskilstuna) med Frigörande dans och HoliYoga. En dag som möter dig som människa precis som du är och där du står i ditt liv just nu. Vaviva i samarbete med Bodil Eriksson på Yogaperspektiv.

Vi landar mjukt, känner in kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att utforska och uttrycka det som känns i vår egen personliga dans. Bjuder in till skön avslappning och fördjupad andning på yogamattan. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet.

För alla som längtar efter att få dansa fritt till underbar musik och komma närmare sig själv genom detta uttryck. Dagen innehåller även ett mjukt HoliYogapass, avslappning och meditation, samtal och delning med varandra. Christina Liedberg på Vaviva i samarbete med Bodil Eriksson på Yogaperspektiv. Anmälan till Christina

Pris 1250kr inkl vegetarisk sopplunch och fika. 

Tyst Retreat – Lyssna till din inre röst: 17-19 mars

Varmt välkommen till en helg på landet där vi stannar upp och stillar oss i tystnad. Vi tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och lyssnar in det som pågår inom oss. Tar kontakt med hjärtats röst, vårt varande bortanför inprogrammerade föreställningar, krav och måsten. Bjuder in stillhet och sinnesro. Liten grupp. Enkelrum till alla! 

Skräddarsydda program för grupper

Passar inte datum eller plats? Är ni ett kompisgäng eller en arbetsgrupp som skulle vilja ha ett friskvårdspass som innehåller Frigörande dans, Andningsövningar, Aktiv avslappning eller en Mindfulnessmeditation? Eller planerar ni för en kursdag med friskvårdstema? Hör av er så skräddarsyr vi ett program för er, antingen hos er eller hos oss på Vavivagården.

Här kan du läsa mer om våra anmälningsvillkor.