Kurser och Retreats

Välkommen till en plats att inspireras och växa på, hitta själfullt lugn och tanka ny energi

Aktuellt 2023

Breathwork i Nyköping: maj-juni

Varmt välkommen till Frigörande Andning – BREATHWORK – varje måndagkväll, där vi bjuder in andetaget och öppnar oss för flödet av livsenergi! Ett tillfälle att landa i kroppen, släppa oroande tankar, mjuka upp spänningar i kropp och själ och finna inre frid. Start 8 maj kl 19-21 på Sannyoga i Nyköping. Nyfiken? Kom och prova-på!

Yoga för stela män: maj-juni

För dig som vill få en rörligare kropp, minska stelhet och värk, öva upp din styrka, smidighet och uthållighet. Om du är yngre eller äldre, vältränad eller otränad, lätt eller tung spelar ingen roll. Övningarna anpassas efter din förmåga och rörlighet. Start 8 maj, varje måndag kl 19-20.30 på Vaviva Retreatcenter. Start 10 maj, varje onsdag kl 19-20.30 på Sannyoga i Nyköping. Intresserad? Kontakta Johan för mer information på tfn 0707-341705, gärna med ett sms. Välkommen!

Sommarretreat: 6-8 juli

Prioritera några dagar bara för dig i lugn, vacker och lantlig miljö. Njut av naturen och den friska luften. Avsätt egentid att landa i dig själv och lyssna in dina behov. Ta hand och kropp & själ i gemensamma friskvårdande pass och behandlingar. Få stöd och inspiration i enskild vägledning. Enkelrum till alla. Vaviva i samarbete med Mindfulness-nu.

Skaparvecka på landet: 7-12 augusti

I sommar öppnar vi dörrarna till vår målarloge. Så spännande! Här finns det utrymme för dig som vill utforska din kreativitet på målarduken. I kombination med sköna välmåendepass landar vi i vad som vill komma till uttryck. Varmt välkommen till en skaparvecka utöver det vanliga. Liten grupp, helpension och enkelrum till alla.

Tyst Retreat: Lyssna till din inre röst 6-8 oktober

Varmt välkommen till en hösthelg på landet där vi tar en paus och stillar oss i tystnad. Vi tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och lyssnar in det som pågår inom oss. Tar kontakt med vår inre kompass, vårt varande bortanför inprogrammerade föreställningar, krav och måsten. Bjuder in lugnet och stillheten. Liten grupp. Enkel- eller dubbelrum. 

Tyst Retreat: Bjud in sinnesro 8-10 december

Varmt välkommen till en helg på landet i mörka december, där vi tillåter oss att stanna upp och stilla oss i tystnad. Tänder ljus och vänder uppmärksamheten inåt. Lyssnar in det som pågår inom oss. Återhämtar oss efter hösten och samlar kraft inför det nya året. Bjuder in stillhet och sinnesro. Liten grupp. Enkel- eller dubbelrum. 

Skräddarsydda program för grupper

Passar inte datum eller plats? Är ni ett kompisgäng eller en arbetsgrupp som skulle vilja ha ett friskvårdspass som innehåller Frigörande dans, Andningsövningar, Aktiv avslappning eller en Mindfulnessmeditation? Eller planerar ni för en kursdag med friskvårdstema? Hör av er så skräddarsyr vi ett program för er – antingen på er arbetsplats, på en konferens eller hos oss på Vavivagården.

Här kan du läsa mer om våra Anmälningsvillkor