Kurser och Retreats

Välkommen till frigörande dans, andning, mindfulness, meditation och yoga

Yoga för män start 4 april

För dig som vill få en rörligare kropp, minska stelhet och värk, öva upp din styrka, smidighet och uthållighet. Om du är yngre eller äldre, vältränad eller otränad, lätt eller tung spelar ingen roll. Övningarna anpassas efter din förmåga och rörlighet. Välkommen att delta hela terminen eller vid enstaka tillfällen.

Omfamna livets rörelse, Workshop: 23 april

En härlig heldags workshop med frigörande dans och andning där du är välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Vi landar i kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att uttrycka och omfamna det som känns. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet. Rabatt när du anmäler dig till två eller tre gånger!

Återföreningen med Gudinnan inom dig: 1315 maj

Välkommen du vackra kvinna till de här tre dagarna, där vi fortsätter resan mot den djupa föreningen med kvinnan du kommit hit för att vara. Välkommen att i frihet, nyfiket tillåtande och utforskande ÖPPNA – BJUDA IN – UPPTÄCKA hur det är för dig i relationen till dig själv. Både för dig som vill vara med för första gången eller varit med på någon av våra tidigare helger. VAVIVA i samarbete med Berit Hague Livsdansen.se.

Tyst Retreat Lyssna till din inre röst: 10-12 juni

Varmt välkommen till en helg på landet där vi stannar upp och stillar oss i tystnad. Vi tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och lyssnar in det som pågår inom oss. Tar kontakt med hjärtats röst, vårt varande bortanför inprogrammerade föreställningar, krav och måsten.

Skräddarsydda program för grupper

Passar inte datum eller plats? Är ni ett kompisgäng eller en arbetsgrupp som skulle vilja ha ett friskvårdspass som innehåller Frigörande dans, Andningsövningar, Aktiv avslappning eller en Mindfulnessmeditation? Eller planerar ni för en kursdag med friskvårdstema? Hör av er så skräddarsyr vi ett program för er, antingen hos er eller hos oss på Vavivagården.

Här kan du läsa mer om våra anmälningsvillkor.