Kurser och Retreats

Välkommen till en plats att inspireras och växa på, hitta själfullt lugn och tanka ny energi

Yoga för män ht-22

För dig som vill få en rörligare kropp, minska stelhet och värk, öva upp din styrka, smidighet och uthållighet. Om du är yngre eller äldre, vältränad eller otränad, lätt eller tung spelar ingen roll. Övningarna anpassas efter din förmåga och rörlighet. Välkommen att delta hela terminen eller vid enstaka tillfällen. Start 22.8.

Breathwork i Nyköping: Hösten 2022

Varmt välkommen till BREATHWORK – Frigörande Andning – varannan måndag under höstterminen där vi bjuder in andetaget och öppnar oss för flödet av livsenergi! Sju tillfällen att landa i kroppen, släppa oroande tankar, mjuka upp spänningar i kropp och själ och finna inre frid. Start 12 september.

Omfamna livets rörelse, Workshop: 24 sep, 22 okt, 26 nov

En härlig heldags workshop med frigörande dans och andning där du är välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Vi landar i kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att uttrycka och omfamna det som känns. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet. Rabatt när du anmäler dig till två eller tre gånger!

Din Visa Kvinna väntar på dig: 7-9 okt

Helgen vänder sig till dig kvinna som har passerat 50-strecket och som längtar efter en mer djupgående kontakt med dig själv. Tillsammans och var och en i relation till sig själv ger vi oss det kärleksfulla utrymme vi behöver för att bejaka vår inre längtan av att vara dem vi är fullt ut.

Återföreningen med Gudinnan inom dig: 11-13 nov

Välkommen du vackra kvinna till de här tre dagarna, där vi fortsätter resan mot den djupa föreningen med kvinnan du kommit hit för att vara. Välkommen att i frihet, nyfiket tillåtande och utforskande ÖPPNA – BJUDA IN – UPPTÄCKA hur det är för dig i relationen till dig själv. Både för dig som vill vara med för första gången eller varit med på någon av våra tidigare helger. VAVIVA i samarbete med Berit Hague Livsdansen.se.

Mer information kommer.

Tyst Retreat – Lyssna till din inre röst: 2-4 dec

Varmt välkommen till en helg på landet där vi stannar upp och stillar oss i tystnad. Vi tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och lyssnar in det som pågår inom oss. Tar kontakt med hjärtats röst, vårt varande bortanför inprogrammerade föreställningar, krav och måsten.

Skräddarsydda program för grupper

Passar inte datum eller plats? Är ni ett kompisgäng eller en arbetsgrupp som skulle vilja ha ett friskvårdspass som innehåller Frigörande dans, Andningsövningar, Aktiv avslappning eller en Mindfulnessmeditation? Eller planerar ni för en kursdag med friskvårdstema? Hör av er så skräddarsyr vi ett program för er, antingen hos er eller hos oss på Vavivagården.

Här kan du läsa mer om våra anmälningsvillkor.