Enskild vägledning

För dig som önskar privatsessioner med coachande samtal eller frigörande andning

Frigörande andning

Frigörande andning är en fantastisk friskvårdsmetod för både kropp och själ. Med hjälp av enkel andningsteknik förbättrar du din syreupptagningsförmåga, löser upp fysiska spänningar i kroppen och får ökad energi och vitalitet samtidigt som du upplever inre frid. 

Christina tar emot dig i enskilda andningssessioner på Vavivagården, i Stockholm eller i Nyköping. Möjlighet finns även på annan plats enligt överenskommelse. Om du önskar kan du även boka en andningssession i samband med en Bed & Being vistelse här på Vavivagården.

Coachande samtal

VAVIVA hjälper dig att hålla målet i fokus och vägleder dig när du vill ha förändring i ditt liv. Tillsammans utforskar vi vad du behöver för att komma vidare i din utvecklingsprocess. Att våga, vilja och välja den väg som är rätt för dig. Christina erbjuder även coaching via telefon eller messenger.

Vanligt är att vi sätter upp en plan med fem-sex träffar à en timme. För att hålla processen levande kan det vara bra att träffas ungefär varannan vecka under två till tre månaders tid. Vill du boka en träff i taget går det självklart också. Du väljer det som passar dig.

Här kan du läsa mer om våra anmälningsvillkor.