Omfamna livets rörelse

Tre härliga lördagar med Fri Dans & Rörelse och Breathwork: 24 sep, 22 okt, 26 nov 2022, kl. 10-17.

Välkommen till en inspirerande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi.

Den livsenergi som vi alla har inom oss, som finns där hela tiden och som vi ibland tydligt känner av men dessemellan tappar kontakten med. Antingen tillfälligt eller under längre perioder i våra liv.

När vi känner oss t.ex. utmattade, dränerade, maktlösa, oroliga, håglösa, deprimerade upplever vi oss som energilösa. När vi är i kontakt med energin inom oss känner vi oss levande, energifyllda, kraftfulla, starka, självklara och i vår sanna essens.

I denna utmanande tid har vi extra stort behov av att hitta en grundning och trygghet i oss själva och intentionen för denna workshop är att du ska landa i kroppen, få kontakt med själens längtan, mjuka upp och omfamna det som står mellan dig och livet, känna dig mer levande i allt som är. När du öppnar hjärtat i kontakt med den du är, bortanför inprogrammerade tankar och föreställningar, i medkänsla till dig själv och dem du möter, får ljuset och kärleken större plats i ditt liv och sprider sig som ringar på vattnet. Det är vad vi alla och världen behöver just nu.

  • Te och frukt vid ankomst
  • Vi landar i stillhet och mjukhet
  • Sätter i gång rörelsen med härlig frigörande dans
  • Njuter av en god och hälsosam lunch
  • Vilar i vägledd meditation
  • Går in i ett energihöjande andningspass
  • Tillåter en skön avslappning
  • Avslutar med en delningsrunda

Dagarna är fristående från varandra med olika teman för varje gång.

Datum och tid: 24 sep, 22 okt, 26 nov 2022. Kl. 10-17. Pris: 1200 kr/dag inkl lunch, fika och frukt. 3000 kr vid anmälan till alla 3 dagar, 2200 kr vid anmälan till 2 dagar. Möjlighet att stanna till söndag, tillägg för Bed & Being i enkelrum med middag och frukost 650 kr, bokas en vecka innan.

Övrigt: Mjuka kläder. Medtag vattenflaska. Inga skor behövs. Det finns möjlighet att duscha efter dagen. Kursledare: Christina Liedberg

Anmälan: En vecka innan respektive datum samt inbetalning av kursavgiften till bg 771-8307. Max antal deltagare är 8.