Omfamna livets rörelse

Tre härliga lördagar med Fri Dans & Rörelse och Breathwork.

Välkommen till en inspirerande inkännande resa med fokus att utforska och öka ditt flöde av livsenergi. Den livsenergi som vi alla har inom oss, som finns där hela tiden och som vi ibland tydligt känner av men dessemellan tappar kontakten med. Antingen tillfälligt eller under längre perioder i våra liv.

När vi känner oss t.ex. utmattade, dränerade, maktlösa, oroliga, håglösa, deprimerade upplever vi oss som energilösa. När vi är i kontakt med energin inom oss känner vi oss levande, energifyllda, kraftfulla, starka, självklara och i vår sanna essens.

I denna utmanande tid har vi extra stort behov av att hitta en grundning och trygghet i oss själva och intentionen för denna workshop är att du landar i kroppen, tar kontakt med själens längtan, mjukar upp eventuella spänningar, öppnar hjärtat och omfamnar allt som pågår i ditt liv. Känner dig mer levande. När du är i kontakt med den du är, bortanför inprogrammerade tankar och föreställningar, i medkänsla till dig själv och dem du möter, får ljuset och kärleken större plats i ditt liv och sprider sig som ringar på vattnet. Det är vad vi alla och världen behöver just nu.

Dagarna är fristående från varandra med olika teman för varje gång.

14 januari: Min intention för det nya året

25 februari: Min inre kompass

25 mars: Ny energi och inspiration

Datum och tid: 14 januari, 25 februari, 25 mars 2023 kl 10-17.

Pris: 1250 kr/dag inkl lunch, fika och frukt. 3000 kr vid anmälan till alla 3 dagar, 2300 kr vid anmälan till 2 dagar. Möjlighet att stanna till söndag, tillägg för Bed & Being i enkelrum med middag och frukost 700 kr, bokas en vecka innan.

Övrigt: Mjuka kläder. Medtag vattenflaska. Inga skor behövs. Det finns möjlighet att duscha efter dagen. Kursledare: Christina Liedberg

Anmälan: En vecka innan respektive datum samt inbetalning av kursavgiften till bg 771-8307. Max antal deltagare är 8.