Skaparvecka på landet

Datum: 7-12 augusti

Välkommen till sköna avkopplande dagar på landet där vi bjuder in till skaparglädje, utvecklande kreativitet och bara-vara i frihet.

Inspirerade av Vedic Art vill Vaviva erbjuda ytterligare redskap för kravlöst och spännande utforskande av var vi befinner oss i livet och vilka vi är i vår sanna natur. Dem vi är bortanför rätt och fel, förväntningar, jämförelser, prestation och bedömanden. Skaparprocessen handlar enbart om dig själv och är inte till för någon annans bedömning. Vi erbjuder inte tekniker, bildterapi, har vernissage eller kommenterar dina alster utan vi erbjuder en plats för dig att skapa fritt utur ditt eget varande.

Tillsammans med den fria uttryckande dansen, ditt livgivande andetag, djupavslappning och meditation, den friska luften och lugnet på landet öppnar vi upp för nya möjligheter, nya upplevelser och nya platser inom oss att utforska.

Vi börjar dagen med ett friskvårdspass – fri dans & rörelse, andningövningar eller yinyoga – och avslutar dagen med en meditation. Efter en god frukost har du tillgång till vår målarloge hela dagen. Var och en har sin målarplats med staffli, plats för färger samt vattenbehållare. Du kan även måla i trädgården. Känner du för en paus finns badplats 5 km härifrån, du kan vila i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek eller ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Att beakta: Du tar med allt ditt eget målarmaterial. Inga flytande oljebaserade färger får användas. Logen ligger på övre plan i vårt magasin, dit det går en brant trappa upp. Ej rullstolsanpassat.

Datum: Ankomst måndag 7 augusti till lunch kl 13. Avresa lördag 12 augusti kl 14 efter lunch.

Pris och boende: 1500kr/dag inkl helpension (vegetarisk mat) i enkelrum, aktiviteter samt målarplats. Totalpris 7500kr. Endast 6 platser.

Anmälan: Du anmäler dig nedan samt betalar anmälningsavgiften 1500kr efter att du fått bekräftat att det finns plats. Resterande avgift (6000kr) betalas i slutet av juni mot faktura. Har du frågor är du väkommen att skriva dem i formuläret.