Är du nyfiken på yoga?

Snart drar höstens Yinyoga för män igång igen! Ingen vana krävs. Varmt välkommen!

Datum: startdatum kommer inom kort.
Tid: kl. 19.00-20.30
Pris: hela kursen 1050kr (7 ggr+1 gång gratis). 175kr för enstaka gång. Prova på pass kostar 75kr. 
Anmälan: Senast dagen innan varje tillfälle, med sms till Johan Sundberg tfn: 0707-341705. Du kan också anmäla dig till hela kursen.

Begränsat antal platser (max 8). Yogamattor och kuddar finns men du får gärna ta med egen matta.

Johan är diplomerad yogalärare från Axelsons Institut i Stockholm med fokus på Hata-, Yin- och Restorative yoga, och har lett Yinyogakurser för män de senaste fem åren.

Yinyogan utövas liggande, sittande eller på alla fyra, aldrig stående. Yinyoga är en mycket lugn och meditativ form av yoga som hjälper dig att bli mer rörlig i dina leder och som ökar din smidighet. Du får en rörligare kropp, minskad stelhet och värk, du övar också upp din styrka och uthållighet. Yinyoga är en yogaform som passar såväl vana yogautövare som dig som är nybörjare – yngre eller äldre spelar ingen roll, inte heller om du är vältränad eller otränad, lätt eller tung. Övningarna anpassas helt efter din förmåga och rörlighet och kan utföras på olika sätt för att passa alla.

Det spelar ingen roll hur stressad eller speedad du är innan… efter ett yogapass blir ditt fokus och dina perspektiv bredare. Du får nya insikter och din omgivning kan plötsligt se annorlunda ut, eftersom ditt tempo saktat ner och din medvetenhet om nuet ökat. Och när själen är i frid får din inre och yttre skönhet möjlighet att börja blomma ut och komma till sin rätt. Intresserad? Välkommen!