Gruppandning i Nyköping

Varmt välkommen till BREATHWORK – Frigörande Andning

Varje måndagkväll i maj-juni 2023 bjuder vi in andetaget och öppnar oss för flödet av livsenergi.

Frigörande Andning är en kraftfull men enkel, medveten och aktiv andningsteknik. Ett tillfälle att landa i kroppen, släppa oroande tankar och mjuka upp både fysiska och psykiska spänningar i kroppen. Efter andningspasset kan du känna dig djupt avslappnad, lättare till sinnet, uppleva en ökad klarhet och gå härifrån med en känsla av inre frid och harmoni.

En fördjupad andning har även fler hälsoeffekter, bl.a. stärker du ditt immunförsvar, förbättrar din hjärnkapacitet och rensar kroppen från stress.

Hur går det till?
Efter en kort introduktion sätter vi igång energin med rörelse till musik. Därefter lägger vi oss ned och går in i andningen, som genomförs liggande på rygg under en filt. Behöver du stöd för rygg, under knän eller på annat sätt, finns kuddar. Du får all vägledning och stöd under passet, även med helande beröring om du önskar. Passet avslutas med en lång skön vila.

Nyfiken? Jag rekommenderar varmt att du kommer och provar på ett pass om du inte har testat Frigörande Andning förut. Du kan bli positivt överraskad!

Alla är välkomna, inga förkunskaper behövs.

Datum och tid: Sju måndagar kl 19-21. 8 5, 15.5, 22.5, 29.5, 5.6, 12.6, 19.6
Pris: 250kr/gång. Klippkort tre gånger 600kr
Prova-På: Gå 1a ggn för 150kr
Plats: SannYoga, Östra kyrkogatan 30, Nyköping
Anmälan: till Christina vaviva.nu@gmail.com eller sms till tfn 0737-136491. Föranmälan krävs.
Övrigt: Begränsat antal platser. Ha gärna mjuka kläder och undvik en alltför kraftig måltid innan andningspasset. Medtag vattenflaska.
Ledare: Andningspedagog Christina Liedberg. Läs mer här