Det medvetna andetaget

Copyright VAVIVA

Alltmer förstår vi andningens avgörande betydelse för vår fysiska och psykiska hälsa. 

Vad kan du uppnå genom en förbättrad andning?

  • Släppa stress och hitta lugn 
  • Öka syresättningen i kroppen 
  • Träna lungor och diafragma 
  • Stärka ditt immunförsvar 
  • Minska stelhet och värk 
  • Uppleva mer ork och energi 

Breathwork – Frigörande Andning  

Frigörande andning är en fantastisk friskvårdsmetod för både kropp och själ. Med hjälp av enkel andningsteknik förbättrar du din syreupptagningsförmåga, släpper spänningar i kroppen och får ökad energi och vitalitet. Kanske finns även psykiska eller mentala blockeringar som hindrar din livsenergi att flöda fritt? Då kan andningen vara din väg igenom! Efter andningspasset känner du dig oftast djupt avslappnad, lättare till sinnet, du upplever en ökad klarhet och en känsla av inre frid och harmoni.

En session i frigörande andning genomförs både som privat vägledning samt i grupp.  Du ligger ned och får slappna av en stund innan den mer aktiva sammankopplade andningen börjar. Sessionen avslutas med en längre stunds vila. Andningspedagogen finns bredvid dig som stöd genom hela sessionen. Om du önskar även med inkännande beröring.

Under den privata sessionen inleder vi med ett samtal kring det du önskar ta upp och efteråt finns tid att långsamt komma tillbaka och dela några tankar kring din upplevelse. En session tar 1,5 till 2 timmar. 

Enskild andningssession

Christina tar emot dig på Vavivagården utanför Sparreholm, på Reimersholme i Stockholm eller på Sannyoga i Nyköping. Annan plats är också möjlig, enligt överenskommelse. 

Frigörande andning i grupp 

Håll utkik efter aktuella tillfällen med gruppandningar på Facebook och Instagram. Vi använder ofta Breathwork på våra kurser.

HT-22 erbjuder jag andningssessioner i grupp i Nyköping i SannYoga lokalen, Östra Kyrkogatan 30. Måndagar ojämna veckor kl 19-21 med start 12.9, slut 5.12. Läs mer här